26 november

införskaffade mig en kenzaväska igår när jag fick min lön. jag må vara sen med att köpa den men fan vad nöjd jag är! det blev en vit! :)


23 november - LANVIN FOR H&M

är det bara jag som tycker dehär plaggen är hemskt fula?


erik & mackan




asså hur sköna är inte dom:D

22 november

jag kan inte förklara hur ont i hela kroppen jag har. det är alltid samma visa på måndagar, mår så jävla dåligt när jag kommit hem från jobbet. när jag väl är där så är allt bra men när jag får sitta ner = inte bra. jag hinner inte sitta ner på 4½ timmar alls för det är så stressigt så allt slår till när man kommer hem.. suck.


en låt som får mig att bli lite glad :)

21 november

inspiration


19 november

idag köpte jag nya gardiner från hemtex, kostade 700 men fick 100 kr rabatt :D lägger upp en bild senare.. nu börjar det kännas mer hemtrevligt här hos mig och danne. vill ha lön nuuuuuuuu! bara några dagar kvar :D

update;
såhär ser det ut :)




15 november

hej på dig bloggen! ett tag sen jag skrev, men inte mycket har hänt. imorgon ska jag på arbetsintervju! fick mejl från ett företag i fredags och blev väldigt glad, gör nästan allt för att slippa vara städerska! :D
nu till ett mindre trevligt ämne..



VAD I HELVETE ÄR DETHÄR FÖR ÄCKLIG VIDRIG PEDOFILSMILE ÄCKLIGA KISSIE HÅLLER PÅ MED? ÅÅÅÅÅÅÅÅH BLIR SÅ ÄCKLAD!! ska inte gå in på hennes blogg lika ofta nu för den består mest av äckliga bilder med domhär äckliga leenderna.. USCH!


9 november

FYFAAAAAAAN nu äre riktigt äckligt kallt slaskväder a la sverige!  jag vill egentligen inte gå ut men ska till en kompis så då får man ju offra sig :D vaknade halv fyra idag också, döda mig... kommer behöva sova sen idag när jag kommer hem kan jag tänka mig, haha.......... åh vad jag fryser, fyfan jag vill bara dö idag...

8 november

idag vaknade jag halv fyra, har inte kunnat sova sen dess.. åker tidigare till jobbet och bryter min rutin, får se vad det är för folk på bussen som åker en halvtimme tidigare! ;D haha, spännande värre. fan vad tråkigt liv jag har.

POWERKING

är min drog just nu. dricker typ två om dagen, haha!

satt och filosoferade i den tysta bussen som jag åker med varje morgon. tänkte på att alla har vi våra rutiner, vare sig det handlar om att sitta på samma plats på bussen, till att äta nån speciell tid på dygnet.

varje morgon är det exakt samma personer som åker med bussen jag åker med. jag vet alltid exakt vilka som sitter där och jag vet vart folk går på och av. är det inte lite roligt, att alla sitter på samma plats? som i klassrummet?
och man vet alltid att den jobbige jäveln kommer trycka på "stannar"-knappen strax innan slutstationen. dag för dag blir det bara mer och mer irriterande! haha... jag trodde vi alla visste att bussen stannar där?

4 november

idag fyller jag 19! och hur ska jag spendera dagen? ensam med min hund. känns ju lagom roligt. ska nog åka till kista och shoppa lite :) behöver nya tights, och kanske nåt nytt tills på lördag då jag ska bowla med mina vänner för att "fira" mig? ja VARFÖR INTE HEHEEEEEEEE jag finner alltid en anledning till att shoppa, har jag hört 8-)

hennes hår till höger är ju inte bara lite to-die-for...


HUR AWESOME

ÄR INTE DENHÄR TRÖJAN?


2 november

hur grym är inte Petter?!


1 november

november har anlänt, känns som det var en vecka sen jag satt på mitt förra jobb och pratade med marie om hur fort tiden gått, att det redan var första oktober. på tal om mitt förra jobb så är jag jätteledsen att jag blev varslad, jag saknar att kunna gå till jobbet och ha kunnat fixa mig och känna mig fräsch. för nu när jag jobbar med städ (glamouröst, i know;) så jobbar jag ju med en äcklig tshirt som jag använder 5 dagar i veckan som luktar illa. men jag kan ju inte boka tvättid varannan dag direkt. men det hör väl till att vara äcklig när man är städerska? haha...

RSS 2.0