hahaha

nyss när jag var nere i källaren med sara så hittade jag en såndär skitstor basketboll som man kan vinna på grönan i deras lilla space... så tog jag den o lekte med den o sprang runt och slog på den. sen kom jag o skulle sparka på den till sara så SJÄLVKLART spricker en lampjävel av att bollen nuddar den. (ok den flög på den) men fy fan vad roligt det var!! jag blev skiträdd först o några sekunder senare brast jag ut i asgarv.

mitt liv är så underbart ibland xD

27/5

inatt drömde jag att jag hittade en dator i en skola jag gick i, och i den fanns alla underbara spel som jag gillar installerade. det fanns till och med en webbkamera. men tack vare att jag tog datorn så tappade jag halva min framtand... så jag snodde en femma ur nåns jackficka på donken i liljeholmen.

sjukt bra cover på miley cyrus låt see you again :D

får desperata sms på mobilen..

.. där min make ber mig nämna honom i min blogg. here you go danne. (han är det bästa som hänt mig, enligt honom;)
jag tänkte att ni får se vad för mysigt han skriver till mig såhär på en tisdagkväll;
"Nämn mig iaf bara för jag är så bra! Men... Men.. Jag kan ändra på mig! Vill du höra fisar så kan jag börja fisa med dig! Pussiz"

118118-reklamen :'D


<3


INGA PAPARAZZI, PLEASE!

det bad jag om, men vad fan händer? jag får en jävla paparazzi på mig... inte lätt att vara känd bloggerska i detta land. speciellt inte när man varit på gratiskonsert i kungsträdgården... hahah.



driver bara btw ;)

RSS 2.0